lauantai 16. heinäkuuta 2011

Minä rakastan kaffiloota!!!

Jos mä jotakin jäin kaupungiista kaipaamaan, niin kaffiloota! 

Mutta nyt on Kauhajoelle avattu sellaanen paikka, joka vetää vertoja jopa Kuopion Kanelille ja Tampereen Kantriinalle. Valkoinen Puu on lifestyle-yritys, joka teköö käsityönä kakkuja ja keramiikkaa. Kahvilassa on kotitekoosia leivonnaasia ja myymälässä on Mark ja Kirsi Heidt:n keramiikkapajan tuotteita. Erikoosherkkuna he tarjoaa amerikkalaasia kakkuja ja leivonnaisia, joiden reseptit ovat kulkeutuneet suvun perintönä amerikan isomummuulta Kauhajoelle. Kirsi ja Mark muuttiva New Yorkista Suomeen vuonna 2007 ja hyvä niin, nyt saan nauttia ihania suklaaherkkuja, niin ettei sen takia tarvitse matkustaa poikki Suomen Kuopioon.

Olen tutustunu Kirsiin ja Markiin Aakia Design Collectionin merkeissä ja nyt yhteistyömme jatkuu siten, että he ovat ottaneet minun tuotteitani myyntiin. Cafe&Shop myy FunnyDay-sarjani riipuksia ja hopeisia luonnonkivisiä palloriiipuksia. ooo

Päätimme jo aikoja sitte, että kun koulut on käyty, ruvetaan tekemään töitä ja kasvattamaan lapsia, niin silloin muutamma pysyvästi maaseudulle. Nautimme maaseudun rauhasta ja pohjalaisesta leppoosasta elämän asenteestä. Täällä on hyvä asua ja elää, sitä en vaihtaisi pois.Olen ajatellut tämän asian niin, että kun asuu sielä missä sielu ja kroppa lepää, niin ei tartte haikaalla ja ikävöörä. On hyvä asua ja elää näin.

Kun päästään lomalle on mahtavaa suunnata nokkansa kohti kaupunkia. Mitä enemmän ihimisiä, valomainoksia ja kauniisti laitettuja näyteikkunoita, sen mukavammalta loma tuntuu :D. Ihana istua alas ja vaan vaharata ihimisiä!

Tampere on minun kaupunkini, jos asuisimme kaupungissa, oltaisiin siellä. Asuin Tampereella seitsemän vuotta. Silloin aloitin tämän minun kaffila harrastukseni. Ihanassa pienessä kahvila Kantriinassa, joka sijaitsi sisustusliikkeen alakerrassa (edistyksellistä siihen aikaan!). Paikka oli kuin hienon Ladyn olohuone, ruusukupit oli eri sorttia, samoon pöydät ja muut mööpelit, mutta kaikki kuitenki yhteensopivaa. Kaakkua oli jos jonkinmoosta ja kaikki ältsin makoosia!

Tampereelta muutin opiskelemaan Kuopioon syksyllä 2000. Kuopiosta minulla ei ole moitteen sanaa sanottavana, mutten osaa kaivata sinne. Siellä meidän elämä oli yksinäästä, lukuusista ihanista ystävistä huolimatta. Vai ootteko koskaa kuullu, että joku olisi lähteny viikonloppuna Kuopioon, tai että käytiin lomalla Kuopiossa, tai oltiin hyvissä pirskeissä Kuopiossa... no ei se mitään, en minäkään :D. Aina oli ikävä omiensa parihin ja paikkaan missä ei silimä pökkää.


Mutta kuten sanottu, Kuopio on silti kaunis kaupunki ja meille jäi ikuisia ystäviä sinne. Ystävien lisäksi kaipaan Kuopiosta kahvila Kanelia . Voi herran tähären, siinä on kahviloitten aatelia. Sisustus on runsas ja kaunis, paikka on pieni ja tunnelmallinen, pöydät on pikkuusia ja käytävät ahtaat, mutta silti! Paikka on ihana, tiskissä on tarjolla erilaisi mutakakkuja, suklaa herkkuja, palvelu on mukavaa ja mutkatoonta.

Ja kyllä, olen lähtenyt poikkisuomen vain käydäksen kaffila Kanelissa. Aamulla lähtö, päivällä kaffit ja ystävien treffalilua ja illaksi kotia.

TÄSSÄ TEILLE MAISTIAISIA VALKOINEN PUU CAFE&SHOPISTA JA 
HEIDÄN VALMISTAMISTA TUOTTEISTA.


Parhaiten tietenkin saatte suunne makiaksi piipahtamalla
itte paikanpäällä.


SUOSITTELEN TODELLA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti