sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

KESÄMORSIAMILLE

Heinäkuun loppupuolisko ja elokuun alku on kesähäiden sesonki aikaa, ainakin minulle tämä aika teettää eniten vihkisormuskyselyjä. Vihkisormuksia on mukava valmistaa. Tehdessäni töitä tulevien vaimojen kanssa, saan onnekseni kuulla monta ihanaa tarinaa rakkaudesta. Ensi treffeistä, romanttisista kosinnoista, pariskunnan yhteisestä taipaleesta ja tietenkin tulevista häistä, niiden järjestelemisestä ja yhteisistä unelmista. 
Tarinankerronta on katoavaa kansanperinnettä, mutta onneksi minä saan työssäni vielä kuunnella ihmisten kertomuksia oikeasta elämästä, unelmista, haaveista ja tavallisesta arjestaki.

Minulla on ollut onni matkassa saadessani tutustua moneen ihanaan ihmiseen töitteni puitteissa. Joskus käy jopa niin, että asiakkaastani tulee ensin hyvänpäivän tuttuja, sitten kavereita ja lopulta OIKEITA ystäviä! 
Ajatella, kuinka mukavaa on saada itselleen aikuisenakin sydän ystäviä.

Minulla ei ole vielä omaa vihkisormus mallistoa. Suunnitteilla on, vaan kun on niin paljon muutaki suunnitteilla ja työn alla.
"Kyllä tyätä pian teköö, mutta huilates aika menöö": sanoos varmahan joku, mutta minä kyllä pyrin olehen ahkera joka päivä, vaan ei meinaa sittenkään aika piisata kaikkehen mitä tahtoosin teherä!

Minä oon niin onnettoman huono kuvaamaan sormuksia kovas kiiruhus, jotta valitettavan usein sormus lähtee matkaan jo ennen kuin olen saanut kuvaa napsaastua. Olen kyllä päättänyt ottaa pienen turneen takautuvasti, ja käydä ruinaamassa viimevuosien morsiamilta sormuksia kuvattavaksi näin myöhemmin... Ajattelin että vastapalvelukseksi he saavat sormukset taas kiiltävän kauniina takaisin.

ONNEA kaikille tänä suvena häitään juhliville ja ONNEA myös jo vihityille, hääpäiviään viettäville!


1 kommentti:

  1. Viime vuoden morsian kiittää jälleen kerran aivan IHANASTA sormuksesta :) ja myös hääpäivän yllätyksestä, itku tuli <3 Olet ihana ystävä ja naapuri. Pian kahvitellaan taas! T: Linda

    VastaaPoista