lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuluneen kuukauden tärkeimmät

Pitkä hiljaisuus ollu. Kyllä täällä on elämää eletty ja töitäki tehty, mutta jostaki syystä ollu niin jaksa kaikki, etten oo saanu aikaaseksi päivittää tänne mitään. 

Oon käyny kaveri-treffiillä Helsingissä ja Oulussa. On itketty ja naurettu sopivas suhtehes. Oon nähäny ystäviä, jopa 8 vuoden takaa.  On ollu aivan ihanaa huomata, kuinka ystävyys jatkuu, vaikka ruuhkavuodet erilleen kuljettiki. On kiva istua iltaa ja todeta itku silmässä, että vaikka moni asia on toisin, elämä on heitelly sinne ja tänne, asioiden tärkeysjärjestys elämässä muuttunut ja mielipiteet on vaihtunu, mutta itse ihmiset ovat pysyneet samoina tunnistettavina "hahmoina"

...ja tällä tarkoitan sitä, että jos pitäisi piirtää karikatyyri jostakin ystävästä ennen ja nyt, niin kaiken maailman mullistuksen keskellä hahmon peruspiirteet ei ole muuttunut tippaakaan :D 

Olen ihan valtavan kiitollinen siitä, että minulla on ystäviä!
Rakkaita kaikki, ihan jokainen!

OlenNähnytTonyHalmeenLivenä- kerhon kokoontuminen Oulussa. Viimekerrasta kerkesi vierähtää yli 10 vuotta!

On ollu Rytmikorjaamon DesignSunnuntai tapahtuma, jossa olin myymässä korujani. En kierrä myyntitapahtumissa ja myyjäisissä juuri ollenkaan, mutta tämä tapahtuma ylitti kyllä kaikki odotukseni! Asiakkaita oli sopivasti, tunnelma erityisen mukava ja mikä parasta, ihmiset olivat kiinnostuneita itse tuotteista, eikä siitä kuinka ne saisi itse valmistettua ;). 
Tahtumapaikkana Rytmis on ihan huippu. Tykkään sen paikan tunnelmsta kaikin puolin!

Kuva Rytmikorjaamon tapahtumasta. Kuvan on ottanut PellavaPirtti

Alkukuusta juhlittiin myös virallisesti 120 vuotista Etelä-Pohjanmaan Opistoa. Oli kunnia saada suunnitella Juhlavuoden koru ja päästä siten mukaan historian kirjoihin yhtenä juhlavuoden teoista! Tuntui hyvältä olla mukana huippuhienossa Juhlassa! Todella viihdyttävä ja lämminhenkinen ohjelma ja myös tottavieköhön hyvät sapuskat!


Lisäksi olen paiskinut töitä pajalla ja suunnitellut uusia tuotteita ja valmistellut uusia protoversioita. Pistän vielä muutaman tilaustyönä valmistunnen korun kuvan tähän loppuun... uusista korusarjoista vähän myöhemmin sitte.

Hopeasta valmistettu riipus miehelle

Kastelahja Martille :)

Hopeinen riipuslahja rakkaalle...sulle ja mulle Mukavaa loppuviikkoa. 
Ensiviikolla sitten taas palataan normaaliin arkeen, syyslomalaaset palaa takaisin kouluun ja minä saan pajalle apulaasen...
kiva viikko tiedossa!

-Jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti