maanantai 3. syyskuuta 2012

Kultaiset vihkisormukset

Näissä kuvissa olevat sormukset olivat teknisesti kesän haasteellisimmat. Sormukset valmistettiin asiakkaan romukullasta. Kasa rikkinäisiä ja vanhoja kultakoruja sulatettiin ja niistä muotoiltiin täysin uudet sormukset. Sormusten suunnittelussa oli vahvasti mukana molemmat, sekä morsian että sulhanen. 
Se näkyy kyllä lopputuloksessa! 
Tavataan sanoa, että kun on monta keittäjää tulee huono soppa, mutta tässä kävi kyllä ihan toisin. Lopputulokseen olimma jokahinen tyytyvääsiä. 

Haastetta toi erilaiset monipuoliset työvaiheet. Mustan värin saaminen kultaan, kivien istutukset, köynnöksen valmistaminen ja tietenki vielä lopputuloksessa jännitti tuleeko sulatetun kullan sisältä ilmakuoppia vastaan, kun sormusta hiotaan ja kiilloitetaan. Ei onneksi tullu yllätyksiä, ne meinaan tulee yleensä silloin kun sormus on muuten valmis vain loppu hiontaa ja kiilloitusta vailla :D

Sormukset valmistettiin yhteensopiviksi aiempien kihlasormusten kanssa. Naisen sormuksessa on 16 mustaa mimanttia merkkaamassa yhdessä elettyjä vuosia, köynnös merkkaa jatkumoa, köynnöksessä on istutettuna 2 isompaa kirkasta timanttia jotka kuvastaa vaimoa ja aviomiestä. Lisäksi köynnöksessä on 2 pienempää timanttia, jotka merkkaa pariskunnan lapsia.
Ihana työ tekijälle, kertakaikkiaan!

Mukavaa loppuviikkoa. Kivaa, että eletään jo Syyskuuta! 

-Jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti