sunnuntai 28. elokuuta 2011

Uutisten seurailua ja kaaoksen järjestelyä

Jännittävä viikonloppu uutisten parissa! Lapsuuden naapurini oli määrä avioitua viikonlopun aikana New Yorkissa. Kauhulla on seurattu uutisointia rapakon takaa. Suurijoukko lapsuudenkodin naapureista on ollut myrskyn silmässä. Onneksi kaikki on mennyt kuitenkin hyvin. Onnellinen hääpari ovat saaneet toisensa, juhlat ovat olleet mukavat ja väki on pysynyt maanpinnalla. Ajatella mikä muisto hääpäivästä! Voivat kirjaimellisesti todeta: "Avioliittome alku oli hyvin myrskyisä ;)".

Viikonloppu on muuten menny tavaroita järjestellessä ja kasates. Kaaosta täälä on vieläki, mutta taas on saatu karsittua nurkista paljon ylimääräästä tavaraa kirpparille myyntiin. Lauantaina oltiin koko perheen voimin peräkonttikirppiksellä ja tänään ollaan lajiteltu lisää tavaraa myyntiin. Huomenna vien osaa tilipehööriistä ja vaatteista Asematien Aarreaittaan. Mööpeleitä koitan kuvata ja laittaa kokeeksi Huutonettiin, sen teen vasta yöllä. 
 
Tässä muutama kuva Einon kämpästä, nyt kun se on siivottuna ja poseeraus kunnossa. Minen oo minkään sortin sisustaja, mutta tykkään kyllä laittaa kotia. Mun toinen harrastukseni kaffittelun lisäksi on sisustus lehtien ja -kirjojen selailu. Ihanaa kattella kuvia, kun joku osaa laittaa ja sisustaa... saatikka sitte päästä koteihin, missä kodin kauneus isköö hengen lukkoon! 

Mukavaa uutta alkavaa viikkoa jokahittelle!

näkymiä ovelta ja ikkunasta

Tuliaasia reissusta, Maukku-paapan vanha ilmapuntari ja uistinloota

Kohta saa pistää tämänki  kämpän pönttikseen pökkyä pesään. Ihania syysiltoja odotellessa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti