tiistai 9. elokuuta 2011

Kivoja paikkoja ihan tässä likellä

Tavataan lähtiä äiteen ja mukulaan kans aina silloon tällöön maakuntahan hummaalemahan. Täällä Pohjanmaalla on monta valtavan mukavaa paikkaa, missä pitää käväästä silimäälemäs aina tasaasin väliajoon. Tälläkertaa käytiin katsastamassa Vanha-aika nimisen putiikin uudet tilat. Olipa kyllä Ihanan paikka pitää sisustuspuotia, kahvilaa ja kirpparia. Samalla reissulla käytiin katsastamassa Ullakon Aarteet. Pemmastamaan ei tälläerää päästy, mutta otetaan uusinta reissu sinne tässä lähitulvaisuudessa ja ladatun kameran kanssa. 

Kotia tultiin kaukaa kiertäen ja pysähdyttiin Ylistarossa Wanhalla markilla, Lapualla Annala Villa cafe&shop:ssa, Lapualla Lintukodossa. Mahtavia paikoja kaikki, tutustumisen arvoosia. Kamerasta loppui patterit jo Vanhan-Ajan jälkeen, mutta menkää ihmeessä käymään kyseissä paikoissa ohi ajellessanne, niin näjette että puhun totta. 

Annalan Cafe&shop:n terassi oli yksi kauneimmista miljöistä, mihinä oon kaffetta hörppiny. Kosken pauhussa, puitten katveessa. Sisätiloissa oli myynnissä kauniita tekstiilejä ja kivaa sisustustavaraa... vähän erilaista kuin perinteisissä sisustusliikkeissä... niin ja hyviä lahjaideoita A La Maison.

Näillä evähillä jaksaa taas tehdä töitä ja alootella ihanaa arkea jota koulunkäynti mukavasti rytmittää.
Mukavaa alkavaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti