lauantai 4. tammikuuta 2014

Hopeista romurallia

Tässä oli kyllä hauska työ! Sain tilauksen, jossa toivottiin minun valmistavan hopeasta pikkuisen miniatyyri jokkis auton.

Kyllähän oli vaikea työ! Mallin piti olla Fiat 850, sen täytyi olla sopivasti rutussa ja kolhuilla. Valmistin auton yhdistämällä toisiinsa yhteensä 10 eri osaa. Vaikeinta oli ehdottomasti saada moneen suuntaan kaarevat pinnat sopimaan liitoskohdissa täysin yhteen...lisäjännitystä toi tietenki jokaisen juotoksen kohdalla se, ettei edelliset juotossaumat aukea. Kyllä käsi vapisi viimeestä juotosta tehdessä...ajatelkaas, jos juuri silloin olisi yhdeksän edellistä saumaa auennut. Onneksi ei niin käyny :D. Tälläistä työtä tehdessä tulee mieleen, että voi kun olisi edes pikkuusen insinöörin vikaa...mutta ei yhtään.

Urani vaikein työ, mutta mielestäni voin rinta rottingilla todeta, että onnistuinpas! Ääneen piti nauraa pikkuista muutaman sentin autoa katsoessa...se oli niin hauska ja söpö!!!

2 kommenttia:

  1. Aivan kertakaikkisen ihana!! Tämä helpottaa suuresti seuraava synttäri lahja pulmaa jos otat lisää vaikeita töitä vastaan :)

    VastaaPoista
  2. aivan huippu! kylloot kätevä!

    VastaaPoista