maanantai 19. elokuuta 2013

Virkiä maanantai!

Kaikellaasta on kerenny jo tällenpäivää tehdä ja tuumata töitten lisäksi! Pitääs useemmin piipahtaa Tampereella, vanhoilla kotikulmilla. Tuli niin paljon tuulta purjeisiin ja taas jaksaa. 
Mä rakastan sitä kaupunkia syrämeni pohjasta! Asuin sielä 7 vuotta ja kasvoon siellä nuoresta flikasta aikuuseksi. Tärkeä kaupunki edelleen. Jos en asuisi Ilmajoella, niin asuisin Tampereella. Se on muuten ainoa Kaupunki missä en koskaan tuntenu kaukokaipuuta Pohjanmaalle.

Oon käyny hoitelemassa kirpparipaikkaa tänään. Nyt alkoi kuudes viikko. Olen koko muuton ajan vieny kamaa kirpparille. Suosittelen teille muillekki samaa. Ei oikiasti oo niin rasittavaa, kun saattaas luulla. On helppoa muutonyhteydessä lajitella vaatteet, rojut ja kolehet muuttolaatikkoon,Etapille tai kirpparille. Rasittavan alun ja hinnoittelun jälkeen työ on ollu helppoa, käy vaan lisäämässä silloon tällöön paikkaan vaatetta, kippoa ja kuppia. Sitämukaa kun tulee tilaa. Niin kauan aion paikkaa pitää, kun pysyn voitonpuolella :).

Sen lisäksi oon tyyssänny ja huusholleerannu. Ostin IKEAsta mun hyvän, rakkaan, ihanan ja supertärkeän Ystävän sunnittelemia tyynyjä (...ja Niina hei, ostin myös ne kuuluisat Project Runway:ssäkin nähdyt lakanat ;), mä oon niin ylpeä susta että halkean!) 


Nämä on niin kivoja ja niin Niinan näköisiä. Minä ainakin tykkään. Piristää kivasti tätä meidän muuten niin mummantuvan näkööstä sisustusta.

Tässä siis muutama kuva mitä oon saanu aikaaseksi...


Ja kuten huomasitte olen rajannut kuvat tarkoin...todellisuus näyttää kuitenkin tältä :)Tänään palasin taas ruotuun. Olin viimeviikolla jo kiloa vaille alle 100 kiloa ja kiloa vaille -40 kg... siitä innostuneena syöpöttelin koko viikonlopun juhlissa ilman huolen häivää. Tänään puntari näytti sen verran, että nyt menään taas kevyemmälle linjalle nopeasti, josko sitten ensiviikolla sais vihdoinki juhlia pyöreitä :)


Tuli niin herkullinen salaatti, ihan perus aineista ja nätiltäki tuo näytti

Nyt vielä tämä ANTIMARTTA aikoo kokeilla omenahillon tekemistä...ei se niin vaikiaa voi olla, vai onko? Sokuripaketin kyljes oli ohojekki :).  Kyllä mä osaan hitsata, juottaa, rälläköidä, sorvata, korjata elekrtoniikka pelejä, mutta mä oon oikiasti niin huono näissä perinteisissä Martta touhuissa, että kyllä saa suvun naiset ja naapurin naiset tuntia myötähäpiää. 


MITÄ LÖYSEMMÄT AINET SITÄ VARMENNIN EPÄONNISTUN!!! (itku tästä vielä tuloo, mutta sinnillä teen ku noin komeeta omenoota sain ystävän pihapuusta noukkia)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti