perjantai 30. joulukuuta 2011

HYVÄÄ TULEVAA VUOTTA, unelmoikaa ja haaveilkaa!

Hei!


Viime yönä oli satanut lunta :). Sitä on todella toivottu, että maahan asti tulis! Kun ympärillä on 3 kilometriä savista peltomaata, niin johan sen mutavellin katteleminen alakaa pirtiämpääki ihimistä tympääsemähä. No mutta samoihin kinoksiihin ei tänä vuonna päästä kuin viime ja edellisvuonna, mutta jotaki valakoosta tuolta savipaakkujen välistä pilikottaa. Ja se se on mukavaa!

Mennyt vuosi on ollut elämäni raskain ja on ihanaa todeta että siitä kuitenki selvittiin. Jos ei hyvin niin huonosti, mutta selvittiin kuitenkin. Loppuvuotta kohoren mieli virkistyi ja kroppa piristyi! 

ON IHANAA ALOITTAA UUSIVUOSI!

Mun UudenVuoden lupaukseni on olla murehtimatta menneitä, olla ahkera ja iloonen, sellaanen tanakka ja punakka, hyväntuulinen frouva.

Lisäksi kehoottaasin kaikkia ihimisiä pitämään kiinni unelmistaan. Näin aikuisena, kun on tavallansa saavuttanut jo kaiken sen mistä kersana ja varhaasnuarena unelmoo, niin on helppo vaan olla tössyttää tätä elämää eteenpäin. Se, että elää tivihisti tätäpäivää, ei tarkoota että ei voisi unelmoida. Jos ei teillä oo unelmia, niin kehittääkää ittellennä sellaanen. Sitte ajatteletta sitä vähintään kolme kertaa päiväs, niin se voi vaikka toteutua!
Ja jos ei toteudu, niin ei se maailma siihen lopu. Jatkakaa unelmoomista! Ei kaikkien haaveiden oo tarkootuskaan toteutua, riittää että ihimisillä on haaveita ja unelmia mitä kohoren tallustaa.

Mulla on semmoonen haudattu unelma, jonka oon herätellyt henkiin. Se se vasta onki oikee unelmien unelma! Aion sen toteuttaa ja toivottavasti asiat nytkähtää eteenpäin tänävuonna. Jos mun haaveeni toteutuu, niin voin taata että siitä on iloa jokahittelle mun lisäkseni :D <- ja tuos oli sitte sellaanen hyväntuulisen rouvan oikia virnes, ei mikää puolijauhoonen hymynvire, toisesta suupielestä karkuhun päässy!

Ittiä ja muita kiusatakseni hyppään vielä ajassa taaksepäin.
Sama päivä, vuosi vaan eri eli vuosi 2009.Hei mutta kaikille mukavaa vuorenvaihretta ja unelmientäytteistä Uutta Vuotta
... piiiiiuuuu poks!

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa uutta Unelmaas ja Uutta Vuatta kohren! Konhootetahan, fräkätähän ja eletähän! Terveesiä sun koko väjelle kyrölääsen rapapellon lairalta.

    VastaaPoista