maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevättä kohden

Totesimme viimevuoden lopuksi kiitollisena, että olihan kiva ja hyvä vuosi. Paljon parempi kuin edellinen. Siinä voimantunnoossamme päätettiin, että tuleva vuosi vedetään vieläki paremmalla fiiliksellä, juhlitaan enemmän ja koitetaan pitää iloosta virettä koko tulevan vuoden. Valettiin vielä päätöksen kunniaksi tinat... mulle tinasta tuli ROTTA ja mun miehelle tuli PIRUPERKELES! 

Tästä lamaantuneena ollaanki sitte sairasteltu ja vaivuttu oikee koko perheen voimin joukkosynkkyyteen. Sairaslomalla ollaan oltu pääasias koko alkaneen vuoden ja ainaki vielä kuukauden raajat marajaa ja saadaan luvanperästä hokia oijoi aijai, voivoi. 

Sitte alootetaan toteuttamaan tulevaa vuotta hymyssuin ja piretään sen kunniaksi kunnon kemut! Pajalle olen saanut apulaisen Virpin. (Mahtaa sillä olla kestämistä, kun me neljän hengen joukolla luetellan aamupöydässä päivittäänen marisevien ruumiinosien ja sisäelinten vikalista!) 

Synkkyydestä huolimatta pajalla paistaa jo aurinko ja ollaan vahvasti käänneetty naakelit ja klovat kevättä kohoren...

Kultasepänliikkeen jäämistöstä on vielä muutaman lusikan verran väännetty ja käännetty koruiksi. Muutama lusikanvarsi on vielä vääntämättä...toisessa lukoo HIITO 2009 ja toisessa LAASE 2008 (lukihäiriöisenä kaivertajana, meillä on käytössä hyvä setti väärinkaiverrettuja pöytähopioota :D)

Tässä viimeviikkon terveiset pajalta... Näitä söpöläisiä voi käydä katsomassa ja ihan vaikka ostelemassa MallanMakeissa Ilmajoella... Napahuta TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti