lauantai 12. lokakuuta 2013

Hevoostelua

Kyllä meillä on tekemistä piisannu. Kersat on ny innostunu hevoostelemahan...tai ponistelemahan kuinka sen nyt oikiammin sanois. 

Harrastuksesta ei saa puhua, vaan ihan perus ajanvietteestä. Eino kehuu, jotta jos menee harrastamiseksi niin siitä tulee pakkoa ja se ei oo enää kivaa. Joten pidetään siitä kiinni, että meille on rantautunu tälläänen kokopäiväänen ajanviete. 

Seinäjoella,täs Ilmajoen likipitäjäs on sellaane ponitalli missä pääsee pikkurahalla sekä ratsastamaan, että ajamaan poneilla. Kivan kotoonen paikka ja mukava henkilökunta.  No sitte meille tänne kotiin on vilja-aittaan ilimaantunu toinen talli. Kivaksi ovat kersat tallin laittanehet ja ovat saaneet mummalta hoitohevoosenki sinne, jotta kyllä sielä hoidettavaa piisaa. Neljä hevoosta ja serkkuflikan vuokraponi ja mumman hoitohevoone. Näitä keppihevoosia on meirän mumma väsänny aikojen saatos jokaaselle lapsenlapselle vähintäänki kaksi/kersa ja myös jokaaselle nukelle on tehty omansa (ja niitä on mooooonta) ja sitte vielä kun mumma taantuu kersojen kans samalle tasolle aikaajoon (ihan niinku mummaan kuuluuki), niin sillä on tietenki omat ponit ja hevooset leikkien varalle. Kivaa ajanvietettä siis ikään ja kokoon katsomatta.On se mahtavaa, että täälä meidän uudessa kodissa pääsöö nämä hevooset ja ponit vihroonki arvoosellensa paikalle, pois leikkikamarein nurkiista...kiva loma tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti