perjantai 27. tammikuuta 2012

Hauskat hatut

Minä en osaa kutoa, ommella, enkä leipoa. Mutta minä osaan korjata elektroniikkapelejä, osaan tehdä koruja kullasta ja hopeasta. Osaan hitsata ja sorvata puuta ja metallia. Toisin sanoen, mitä vetelämmät ainehet sen varmemmin epäonnistun ja mitä kovemmaksi materiaalit menee, niin sen varmemmin onnistun!

Mun Anoppini leipoo meille pullaa ja sämpylöötä ja naapurin Linda pitää meidät ja varsinkin tämä talon miesväen tyytyvääsenä ja tuo aina silloon tällöön meille piirakoita, kakkuja ja muffinsseja, jottei meillä niin huonosti mee, vaikken itte saa tehtyä juuri mitää!

Mun äitini osaa ommella, kutoa ja virkata. Mun mummani oli myös kova kutomahan, kun vielä kädet pelas siihen mallihin!

Meillä oli aikoonansa koulussa käsitöitä jokka oli mulle yhtä tuskaa :). Piti kutoa lapaset, mutta mun ei tarvinnut kutoa kuin yksi, koska siitä tuli niin suuri, että olisin voinu käyttää sitä tennismailapussina! 

Mun tyttöni sanoo: "Minä en oo sitte yhtää käsityöihimisiä!". 
 Onneksi meidän kaikkien ei tartte osata tehdä kaikkea!

No mun äitini virkkas mukuloolle viime viikolla tällääset hauskat pipot. Ellille pöllö-pipo (korvista puuttuu vielä "tupsut") ja Einolle AngryBirds-pipon. Mun mielestäni toooosi hauskat :D.


Mukavaa viikonloppua kaikille teille! 
Tehkää jokahinen viikonloppuna sitä mitä parahiten osaatta, niin minäki teen ja vetääsen itteni vaakatasohon ja vahtaan takkatulta mitääntekemättömänä.
-Jenni-

3 kommenttia:

  1. tuo angrybirds pipo on aivan huippu!! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Linda ja Matilda! Pitää vierä äiteelle kehut. Mun mielestäni tolla vihaasella linnulla on oikiasti vaan kaksi hetulaa päässä... nuon ku niitä on kolome, niin niistä saattaa tulla mielehen jotaki muutaki ku hetulat ;)

    VastaaPoista