maanantai 24. lokakuuta 2011

Huopikkaat!

Pihalla on jo talventulon tuntua. Lakeuksilla puhaltaa kylymasti. Talo lämpiää puilla, tuvassa takka ja leivinuuni, makuukamariis on pönttömuurit ja keittiössä Porinmatti, mutta vanahan talon lattialautojen välistä vetää.
Huopikkaat pitää koivet lämpöösinä ja askeleen asteen verran notkempana. 


 Kuvassa ylhäällä vasemmalla on mun lempparit! Porukan lämpöösimmät. Nilkkurimalli jossa on kiinniommeltuna säärystimet. Ylhäällä oikealla on salonkikelpoiset tossut "parempien vierahien" kyläälyä varten. Alhaalla vasemmalla on mun työ kenkäni ja nämä kyllä peittoaa "kroksit" mennen tullen. Oikealla on parhaimmat pihatossut... paras ja paksuin pohja meinaan noin pihakäyttöön.

Tässä olis sitten semmoosia huopikkaita joista haaveilen. Lempparit on valkoiset huopalapikkaat. Pitääskö kirjoottaa jo ny pukille jotta kerkiää sitte pukki kattella värkit ja teherä tossut valmiiksi iliman viimetippaa. No jos ei kerkiä tekemään, niin voinhan mä tässä samantein laittaa linkit sivuille mistä niitä saa kätevästi ostettua ;)


Niin ja mainittakoon että noita mulla jo olemassa olevia huopikkaita valmistaa Lahtiset, siellä on myös hienoja Aki Choklatin suunnittelemia Design huopakenkiä.

Mukavaa alkavaa syyslomanjälkeistä viikkoa kaikille. Äläkäähän enää roikootelto vähiis vaattehis, jot´tetta tuu kipiäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti